germansteel

Direktlänk till inlägg 7 augusti 2014

Tankar

Av germansteel - 7 augusti 2014 17:20

Oftast brukar jag publicera glada och trevliga inlägg, men ibland kan jag surna till, som nu. Nu har jag faktiskt tänkt att ytligt skriva av mig - lite som ett gnällinlägg faktiskt. Ta det som det kommer och ta mig precis som jag är, men ibland surnar även jag till.


Jag har tränat hårt i nästan hela mitt liv. Träningen betyder inte bara mycket, utan det är en väldigt stor del av mig. Jag har vart med länge nog för att veta hur, vad och när jag ska käka - hur och när jag ska sova - hur, vad och hur mkt jag ska träna för att uppnå dom mål jag har - både med kroppen och med mig själv.


Jag har valt, helt själv, att hålla på med träning. Ingen har tvingat mig alls och jag har helt själv bestämt mig för att uppnå väldigt många mål med min träning och min kropp. Men för att nå dom målen, måste jag både utesluta en del saker och istället ta mig an nya. Som tex mat - det är egentligen här mitt inlägg bottnar, jag är sjukt trött på gnälliga brudar som tror att dom ska uppnå resultat av att jolla fram och tillbaka - för att uppnå maximal effekt och minimalt kroppsfett deffar jag, det betyder att jag äter och tänker annorlunda. Men det är val jag gjort, att klippa banden till mycket gott och istället fokusera på det jag vill och är på väg att uppnå. Men kan man inte det, då kanske man inte vill det tillräckligt mycket eller så har man bara inte det som krävs för att fullfölja det.


Jag är trött på er brudar som gnäller om att det aldrig händer saker med kroppen, och samtidigt har inställningen att äta gott en dag, till att äta nyttigt nästa, till att äta onyttigt nästa, till att vilja äta nyttigt nästa. Antingen satsar man helhjärtat, eller så gör man det inte. Väljer man bort att satsa helhjärtat så ska du vara tyst, då har du ingen jäkla rätt att klaga. Var nöjd med det du gör istället för att klaga över saker du inte uppnår. Det finns alltid en andledning att du inte uppnår det - fundera på varför!


Jag deffar helhjärtat och då gäller det för mig att jag verkligen gör det också. Det betyder att jag väljer att inte unna mig saker i matväg. Jag VÄLJER. Men det betyder inte att hela mitt liv ser ut så, och att det alltid är så i min träning. Utan det är en period som jag valt, alldeles själv, för att få ut dom resultat som jag strävar efter. Ur det, kommer det resultat av hårt arbete och nya mål. Men åter igen, jag valde det.


Vill man uppnå resultat, då får man jobba för det. Vill man uppnå extrema resultat, då får man jobba för det. I träning, så kommer INGENTING gratis.


Jag blir förbannad.


Jag jobbar hårt, mitt jobb ligger 7 mil ifrån mig, så många timmar av pendlande, oftast ligger jag borta, sover jag inte hos svärföräldrarna så sover jag på jobbet, jag lever lite i min ryggsäck. Jag tränar endå. Jag släpar med mig allt så att jag både kan träna kondis och styrka. Jag släpar med mig vikter och allt möjligt. Jag jobbar länge, sent och krävande - jag tränar endå. Jag är jämt hungrig - jag håller mig till det jag ska.


Är det värt det? Att alltid vara hungrig, att alltid släpa med sig vikter..

Det är värt det så in i helvete.   

Jag har valt det, så därför håller jag mig till det.

Visste jag att jag inte hade psyket att göra det, då skulle jag inte göra det.


Så till er lata jävlar som bara gnäller - träna hårt och håll käften.



Jag föddes inte så här. Min kropp ser ut så här för att jag har dedikerat en stor del av mitt liv åt träning. Jag har en stark kropp som bär mig, som klarar mycket, som orkar mycket och som jag vet kommer orka bära mig när jag blir äldre.


EARNED - NOT GIVEN.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av germansteel - 1 november 2014 20:02

Har bestämt att lägga ner bloggen här på bloggplatsen. Eller ja, lägga den på is iaf :) Jag har startat en ny och kommer att kombinera mitt liv där, allt som händer plus all träning. In och besök - http://beckafle.blogg.se   Puss ...

Av germansteel - 26 oktober 2014 18:57


Jösses, vart ska jag börja. Som sagt, just nu är det verkligen kaos i mitt liv, jag jobbar och pluggar samtidigt som jag ska träna. Jag hinner knappt med ngt alls. Därför har jag på sistonde kapat tiden här och ägnat mig mer åt Instagram som har bl...

Av germansteel - 20 oktober 2014 21:22


Hej.   Jag vet inte hur länge sedan det var jag postade ett inlägg här inne, men det känns som en evighet sen dess. Ser på statistiken att det finns få som är inne och kikar, trots saharatorka :/   Det enda jag egentligen har att skylla på va...

Av germansteel - 28 september 2014 08:57


Igår fick jag till ett grymt axelpass! Alldeles själv på gymmet en lördagkväll #fetagävleborg . Idag svider det regält och jag hade problem att lyfta kaffekoppen nu på morgonen, haha. DÅ vet man att man kört som man ska! Ikväll blir det ett ryggpa...

Av germansteel - 24 september 2014 09:55


3:e dagen på min detox-kur, 4 veckor kvar! Jag märker redan lite skillnad, speciellt i magen. Den arbetar på ett helt annat sätt just nu! Ett nytt kost-schema kommer snart att skickas till mig så detta är en bra start på hösten! Om ett litet tag ...

Rebecka

       

Ett stycke tyskt stål som började sin bana in i träningen redan som 6åring med kampsport, både Ju-jutsu och Judo. Jag har tränat praktisktaget hela mitt liv, förutom en period i tonåren då polarna, cigg och åka moppe var way more fun.

 

Idag, sedan många år tillbaka, så är min träning en livsstil. Jag tränar hårt, tungt och kontrollerat. På sidan av mitt vanliga liv har jag en titel som soldat med specialistkompetens inom Försvarsmakten, vilket sätter stor press på min kropp att klara mycket tungt, som i sin tur leder till att jag tränar så hårt och mycket som jag gör.

 

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards